Hotspot: Juice bar VitaminStore

Wij zijn allebei dol op een lekkere smoothie op z’n tijd. Bij La Place heb je een ruime keuze aan smoothies, maar wist je dat daar vaak suiker aan wordt toegevoegd? Dat is dus niet echt meer healthy… Gelukkig zijn er ook genoeg andere plekken waar je terecht kunt voor smoothies. Vandaag delen we met jullie een leuke hotspot: de Juice Bar van de Vitaminstore.

Sinds febuari is er een Vitaminstore gevestigd op de Nieuwe Emmasingel in Eindhoven. Wij komen oorspronkelijk allebei uit Eindhoven en we zijn daar in het weekend dan ook vaak te vinden. Deze winkel is ook nog eens dicht in de buurt bij onze sportschool, dus dat is echt perfect! Het is een Vitaminstore zoals je deze door heel Nederland hebt: je kunt er terecht voor superfoods, handige drinkbekers en supplementen. Een walhalla voor echte fitties! In deze Vitaminstore is ook een juice bar gevestigd, je kunt hier zoeken of er ook een Vitaminstore bij jou in de buurt is met een juice bar.

Je kunt er terecht voor allerlei soorten smoothies met groenten, fruit en superfoods. Er zijn mega veel soorten waar je uit kan kiezen, en je kunt ze ook boosten met vitamines, extra superfoods of een shot eiwit. Dat is bijvoorbeeld goed voor na het sporten voor het herstel van je spieren. De smoothies zijn verkrijgbaar in M en L en kosten tussen de €3,75 en €5,25. Wij zijn in ieder geval fan!

Lizzy van der Hofstad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *