Insta diary 4

insta diary2

Goodmorning fitties! Hoe is het met jullie? Met ons goed! We hebben een heerlijk weekend gehad en vandaag gaan we er weer lekker tegenaan. De zomer komt steeds dichterbij en dus zijn de uurtjes sporten nu extra waardevol. Soms heb je geen zin om te sporten, of raak je in een sleur. Probeer dan eens wat anders! Bijvoorbeeld een circuit training die we deze week hebben gefilmd. Dit is heel effectief en perfect om samen met je fit friend te doen. Eens een keertje wat anders, en variatie is altijd goed!

Deze week deelden we op onze blog ook nog een blogpost over hoe je zelf een lekkere vegetarische burger kunt maken. Dit moet je echt eens proberen! Daarnaast schreven we wat over een leuke hotspot in Eindhoven: de juice bar in de Vitaminstore. Vinden jullie hotspots leuk om te zien? Dan gaan we dat zeker vaker doen!

De rest van onze week stond in het teken van trainen en studeren. Het is bijna vakantie, maar we zullen toch nog echt even moeten knallen voor de laatste loodjes van onze studie. Maar dit gaat helemaal goed komen, en sporten is daarbij altijd een fijne afleiding. Vinden jullie dat ook? Na al dat harde trainen en studeren vonden we dat we wel wat ontspanning hadden verdiend en hebben we dit weekend wat leuks gedaan: we gingen sushi eten (yum!), naar de bioscoop en hebben wat drankjes gedaan in de stad. Lekker cheaten, maar wat hebben we ervan genoten! Deze week gaan we weer back on track, doen jullie mee?

insta diary

Lizzy van der Hofstad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *