Leuke sportoutfits onder de 30 euro

Herken je dat, dat je in de spiegel kijkt en denkt: yes, die leuke sportoutfit maakt het helemaal af?! Wij wel. Sporten is namelijk nog leuker als je zelfverzekerd de spiegel in kan kijken en een leuke outfit kan hier zeker een handje bij helpen.  Wij hebben in een van onze eerste filmpjes een lookbook opgenomen met leuke sportoutfits dus als je nog meer inspiratie wilt kan je daar altijd nog even naar kijken! Wat nog leuker is, is dat een leuke sportoutfit helemaal niet duur hoeft te zijn! Kijk zeker even mee!

Schermafbeelding 2015-07-21 om 14.10.51

 

Dit is een heerlijke outfit voor in de zomer. Black & White is always a good idea. Het printje op het broekje maakt het helemaal af. Dit broekje is goed te combineren met een zwart hemdje of een zwarte sportbh.
Broekje: Nike (€19,56)
Top: H&M (€9,95)

Schermafbeelding 2015-07-21 om 14.15.25

Mint is nog steeds een hip kleurtje! Het staat ook nog eens extra mooi als je een beetje gebruind bent door de zon. Een losvallend hemdje is ook nog eens extra voordeling om ons ‘buikje’ te verbergen, ideaal voor na het eten! Wij vinden mintgroen erg mooi gecombineerd met grijs. Deze grijze legging van de Primark is ook nog eens super goedkoop, perfecte combinatie dus.
Legging: Primark (€7)
Top: H&M (€9,95)

Schermafbeelding 2015-07-21 om 14.23.02

Voor degene die dat nog niets wisten: mijn lievelingskleur is ROZE! Houden jullie ook zo van roze?! Ik hoop het wel, want dan vinden jullie deze outfit vast ook heel erg leuk. De broekjes van Nike zitten erg lekker en zijn nu in de uitverkoop op Zalando, dus neem daar zeker even een kijkje!
Broekje: Nike (€19,56)
Sportbh: Primark (€4

Schermafbeelding 2015-07-21 om 14.41.37

 

Classy is the original black. Zwart is altijd een veilige keuze. Deze outfit laat zien dat zwart helemaal niet saai hoeft te zijn. Deze outfit is super leuk en kleed ook nog eens super goed af.
Legging: Primark (€8)
Top: H&M (€12,95)
Sportbh: Primark (€4)

galaxy

Dat de Primark super leuke en goedkope sportoutfits heeft blijkt ook weer uit deze outfit. Dit galaxy-achtige printje is super leuk en dit alles kost maar €18.
Broekje: Primark (€5)
Top: Primark (€7)
Sportbh: Primark (€6)

Waar kopen of bestellen jullie je sportkleding meestal? En Welke outfit vinden jullie het leukst?

 

 


 

 


Merel de Goijer

2 Comments

  1. Ik heb veel sportkleding van H&M en F21! Vind die met het roze nike broekje het leukst maar ik durf niet alleen in een sportbeha te sporten dus zou ik er nog een top over dragen! Hoe vallen de nike broekjes? Ik heb nog geen broekjes van hun en nu ze in de sale zijn is het erg verleidelijk haha. Liefs

    • Nee dat snap ik! De Nike broekjes vallen gewoon normaal, ze zijn helemaal van stretch dus ze rekken fijn mee:) Ja sale is altijd verleidelijk he:P Wij kennen het haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *