Fitspiration #1

Vind je het soms ook moeilijk om jezelf gemotiveerd te houden om te sporten? Probeer dan goed je doel voor ogen te houden en vergeet vooral niet waarom je bent begonnen met sporten. Wil jij bijvoorbeeld mooie ronde billen of een plattere buik? Houd dan afbeeldingen bij met inspiratie. Iedere keer als je even geen zin hebt om te sporten, kijk je er naar en dan weet je weer waar je het voor doet. Want die mooie ronde billen krijg je niet daar erop te blijven zitten op de bank… Het internet staat tegenwoordig vol met plaatjes (onder andere op Pinterest) en wij delen¬†vandaag wat inspiratie met jullie!

dinsdag1

dinsdag2

dinsdag3

dinsdag4

dinsdag5

dinsdag6

dinsdag7

dinsdag8

dinsdag9 dinsdag11

dinsdag10

Lizzy van der Hofstad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *