Recept: Courgette carpaccio

Heb je er wel eens over nagedacht om carpaccio te maken van iets anders dan vlees? Ik heb deze week carpaccio gemaakt van courgette en het was super lekker. Het is perfect als voorgerecht of als een lichte lunch. Het ziet er ook nog eens leuk uit, dus ook een leuke tip voor een healthy diner met vriendinnen!

Wat heb je nodig?

  • Courgette
  • Geitenkaas
  • Zongedroogde tomaatjes
  • Kikkererwten
  • Olijfolie
  • Peper en zout

Hoe maak je het?

Snijd hele dunne stukjes courgette en leg ze op een leuke manier op een bord. Doe hier een beetje peper en zout overheen en wat olijfolie. Dit is echt nodig, anders is het een beetje smaakloos en droog. Je kunt er daarna op doen wat je lekker vindt, maar geitenkaas met zongedroogde tomaatjes en wat kikkererwten is echt een aanrader! De kikkererwten zorgen er tevens voor dat het wat meer vult. Het is dus super makkelijk, maar een lust voor het oog. Yum, smakelijk eten!

Lizzy van der Hofstad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *