Win: kaarten voor Buitenadem sportfestival

Zoals jullie misschien wel weten, vinden wij het heel leuk om naar festivals te gaan. Toen we hoorden over een sportfestival werden we dan ook razend benieuwd… Muziek, sport en lekker eten: wat wil een fitgirl nog meer? Dit sportfestival genaamd Buitenadem is te vinden op 29 augustus in Park Transwijk in Utrecht. Wij gaan er uiteraard ook naartoe om verslag te doen van deze leuke dag, maar we mogen ook nog eens 1×2 vrijkaarten verloten onder onze bezoekers. Yeah!

10411419_1535628536711397_944240725193774696_n

Er zijn deze dag verschillende sporten waar je aan mee kunt doen. Bootcamp, kickboksen, yoga, powerlifting, trampolinespringen… Je kunt het zo gek niet bedenken. Daarnaast kan er gedanst worden op de beats van o.a. La Fuente en is er een ruim aanbod aan eten en drinken. Zo is er biologische friet, salades en heerlijke versie smoothies. Yummie, wij hebben er al helemaal zin in!

Win win win!

Wil jij met je best fit friend naar Buitenadem? Wacht dan niet langer met het kopen van een kaartje, of doe mee met onze winactie. We hebben op Instagram bijna 3000 volgers en daar zijn we super blij mee. Maar die 3000 moeten natuurlijk nog wel even gehaald worden. Om mee te doen, volg ons daarom op Instagram en laat een reactie achter hieronder deze blogpost waarom jij deze vrijkaarten wilt winnen. Wie weet tot de 29ste!

Tickets kosten €29,50 en zijn te bestellen op de officiële website van Buitenadem. Daar kun je tevens nog meer informatie vinden over wat er op deze sportieve dag allemaal te doen is.

Lizzy van der Hofstad

5 Comments

  1. Wauw! Wat een super leuke win actie. Ik zou hier graag naar toe willen met mijn bestfitfriend Eloise, omdat wij van feestjes en sporten houden. En wat is er nou beter dan een combinatie daarvan?!
    Ik volg jullie al een tijdje en ben enorm blij met de tips en oefeningen die jullie steeds weer voor ons hebben!
    Blijf doorgaan girls, en uiteraard volg ik jullie al op instagram, Facebook en YouTube!

    xxx anouk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *