10 Sportessentials

Wat heb je allemaal nodig voor een fijne workout? Natuurlijk goede zin, motivatie en discipline maar ook bepaalde spullen. Wij noemen ze ook wel onze sportessentials! Dit zijn spullen die wij eigenlijk altijd meenemen of aandoen naar de sportschool om een goede workout te kunnen doen. Ben je benieuwd wat onze sportessentials zijn? Lees dan verder

1. EEN SPORTTAS
Zonder sporttas komen we natuurlijk niet in de sportschool. De sporttassen van Fitmark zijn extra handig want deze zijn speciaal gemaakt om ook eten in mee te nemen. Het materiaal zorgt dat het eten extra lang goed blijft en er zitten speciale vakjes in waar bakjes met eten in kunnen. Wat willen we nog meer?

Schermafbeelding 2015-08-29 om 01.13.18

2. EEN HANDDOEK
Een handdoek kan natuurlijk nooit ontbreken bij een workout. Je kunt voor een simpele handdoek gaan in een leuk kleurtje maar ook voor een handdoek met een leuk printje, zoals deze met sterren (Heinen)!

Schermafbeelding 2015-08-29 om 01.23.23

 

3. EEN BIDON
Water, water en nog eens water. Tijdens het sporten zweten we veel dus het is belangrijk om water te blijven drinken. Hiervoor zijn er super leuke bidons in de winkel. (Modemusthaves)
Schermafbeelding 2015-08-29 om 01.30.59

4. FIJNE OORTJES OF KOPTELEFOON
Muziek mag bij ons niet ontbreken tijdens het trainen. Wij vinden het heerlijk om deuntjes te luisteren¬†tijdens onze workout. Een draadloze koptelefoon is ideaal want dan heb je helemaal geen last van snoertjes die in de weg hangen. Tegenwoordig bestaan er zelfs draadloze oortjes voor degenen die niet zo’n fan zijn van koptelefoons. Dit kleurtje maakt hem helemaal af ūüėõ Als je niet zo’n roze fan bent niet getreurd want ze hebben ze in super veel kleuren! (Beats by Dre)

Schermafbeelding 2015-08-29 om 10.32.10

5. EEN TELEFOON ARMHOUDER
Wanneer je muziek wilt luisteren heb je natuurlijk ook een telefoon nodig. Het is alleen niet zo handig om je telefoon overal mee naartoe te slepen. Daarom hebben we een handige telefoon armhouder nodig, ideaal! (Hunkemoller)
Schermafbeelding 2015-08-29 om 10.43.44

6. ANTI TRANSPIRANT
Tijdens het sporten zweten we veel. Om dit te verminderen en de transpiratiegeur tegen te gaan is het altijd handig om een deodorant in je tas te hebben.
Schermafbeelding 2015-08-29 om 12.28.20

 

7. GOEDE SPORTBEHA
Zonder een goede sportbeha komen wij fitgirls natuurlijk nergens. We moeten kunnen rennen, springen en lopen zonder dat we last hebben van onze borsten. Gelukkig hebben we sportbeha’s in alle soorten en maten zodat er voor iedereen wel iets passends bij zit. Voortaan heb je ze in de leukste printjes en kleurtjes dus het is is nog leuk om er een aan te schaffen ook! (H&M)
Schermafbeelding 2015-08-29 om 12.15.30

8. LEUKE WORKOUT OUTFIT
Een leuke sportoutfit maakt geeft ons vaak meer zelfvertrouwen. Jullie ook? Het is super fijn om zelfverzekerd in de spiegel te kunnen kijken naar jezelf. Een leuke sportoutfit kan je daarbij helpen. Fijn toch:)
Schermafbeelding 2015-07-21 om 14.15.25
9. SPORTSCHOENEN
Met sporten belasten wij onzen gewrichten. Hierom hebben wij goede sportschoenen nodig. Voor elk soort training wordt vaak een ander soort schoenen aangeraden. Vind sportschoenen die goed bij je trainingen passen! (Nike)
Schermafbeelding 2015-08-29 om 12.44.43

10. SPORTHAARBANDJE
Voor de dames met korte haren is een sporthaarbandje ideaal. Dit houdt je kapsel op zijn plek tijdens het springen of rennen. Ook voor de fitgirls die last hebben van kleine ‘babyhaartjes’ kan een haarbandje ideaal zijn. Het houdt al de kleine haartjes uit je gezicht.
Schermafbeelding 2015-08-29 om 12.46.40

Zijn dit ook jullie sportessentials? Of nemen jullie altijd andere dingen mee naar de sportschool?

 

Merel de Goijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *