Getest: leggings van Bodybuildingkleding

Wij zijn altijd op zoek naar fijne leggings om in te sporten. Van Bodybuildingkleding.com mochten we allebei een legging uitkiezen en we hebben deze uitgebreid getest. Vandaag is het tijd om onze mening met jullie te delen!

Lizzy – Nebbia Art Collection 880 – €64,99

Ik ben zelf altijd van de simpele leggings, maar het leek me leuk om er eens eentje met een printje te kiezen. De legging is rood met een mooi kleuroverloop en heeft een zwarte print met mandela’s erop. Zoiets zie je niet vaak! De legging is er in drie maten en ik heb maat S gekozen. Ik heb zelf niet super dunne benen, door het trainen van mijn benen heb ik meer spieren gekregen en zijn ze juist wat groter in omvang geworden. Daarom kan ik me voorstellen dat maat S voor sommige meiden misschien nog te groot is, iets waar je wel rekening mee moet houden bij het kopen van de legging. Ik vind het zelf altijd fijn als een legging ook strak bij de heupen zit, zodat hij niet afzakt. Bij deze variant is die band niet super strak, maar hij zakt ook niet af. Misschien ben ik gewoon veeleisend haha! Verder ben ik wel erg over de legging te spreken. Hij zit fijn, de stof is niet te dik en niet te dun en hij schijnt niet door. Ik kan er heel fijn in trainen!

bodybuilding legging

Merel – Nebbia Push Up 804 – €59,99

Pink is alway a good idea! Haha, uit mijn keuze blijkt wel weer wat mijn lievelingskleur is. Toen ik hem bestelde dacht ik dat het een simpele roze legging was met een tekst op de been. Toen ik de legging thuisgestuurd kreeg zag ik dat er bepaalde naden in zijn gestikt die onze glutes extra accentueren. Je kan het een beetje zien als een soort push up effect voor je billen. Als je hem niet aan hebt ziet dit er vreemd uit, maar tijdens het dragen van de legging zit dat juist heel erg mooi. Normaal bestel ik meestal XS voor sportleggings omdat ik het fijn vind als de legging strak om mijn benen zit, maar deze legging was pas beschikbaar vanaf maat S. Dus ik ging voor een S. Deze zit niet heel strak, maar sluit wel mooi aan en zakt niet echt af. De legging heeft een hele fijne (wat dunnere) stof, maar schijnt absoluut niet door. Dit vind ik persoonlijk heel erg fijn want mijn leggings schijnen bijna altijd door en dit is niet echt fijn bij bepaalde oefeningen, haha. Ben je nou niet zo’n roze fan, maar vind je dit model wel erg leuk? Geen probleem want deze legging is ook nog verkrijgbaar in het zwart en in het turquoise. De legging zit heerlijk dus ik zou hem zeker aanraden.

 

Lizzy van der Hofstad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *