Insta diary 15

Hi fit friends! Hoe is het met jullie? Zijn jullie weer een beetje gewend aan het normale leven? Voor ons is het wel weer even wennen om naar school te gaan, maar we proberen het beste ervan te maken! Het heeft ook zo z’n voordelen: doordat we naar school moeten, komen we weer in een normaal ritme en daar hoort sporten ook bij. We vinden het in ieder geval fijn om weer te doen en nu we allebei weer in Utrecht zijn om te studeren kunnen we ook weer met regelmaat samen sporten. En daar worden wij blij van, want samen sporten is het leukste wat er is!

instadiary15

Waar we nog meer blij van werden deze week zijn onze nieuwe leggings. We hebben namelijk twee simpele zwarte sportleggings laten bedrukken met onze website link. Want waar kunnen we onze blog dan ook beter promoten als in de sportschool? We vinden het in ieder geval super leuk om er in rond te lopen en de reacties erop zijn ook erg positief. Zouden jullie het leuk vinden om zo’n legging te hebben?

Oja, met een nieuw schooljaar heb je misschien ook als goede voornemen om het sporten weer op te pakken. En waarmee kan dat beter dan met onze nieuwe workout video? Deze video is speciaal voor de billen, benen en buik, dus echt de moeite waard als je weer lekker in shape wilt komen. Vergeet ons dan ook niet te volgen op Instagram en Snapchat (meereel & ourfavourites) voor andere leuke tips en foto’s op het gebied van sport en voeding!

Lizzy van der Hofstad

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *