Insta diary 16

insta diary 16 omslag

Wow, Insta Diary 16 alweer! Dat betekent dat onze Blog alweer vier maanden bestaat:) Time flies when you’re having fun! Wij vinden het allebei heel erg leuk om te bloggen, maar zijn erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Wat voor artikelen vinden jullie het leukst? En wat missen jullie voor artikelen?

insta diary 16

Afgelopen week liep iets anders dan gepland. We hadden namelijk afgesproken om veel samen te trainen, maar Merel kreeg helaas griep. Het is altijd belangrijk om naar je lichaam te luisteren. Dit is voor Merel heel erg moeilijk geweest, maar op advies heeft ze toch een weekje rust gehouden. Ze is hierom ook een weekje afwezig op Snapchat geweest. Lizzy heeft daarentegen wel een hele sportieve week achter de rug. Ze is veel wezen trainen en in plaats van onze trainingen samen hebben we gezellig een filmavondje gehouden. Magic Mike XXL it was haha. Helaas waren wij een beetje teleurgesteld omdat we de eerste film leuker vonden, maarja die was natuurlijk ook niet echt te overtreffen! Hopelijk gaat het deze week weer iets beter met Merel en kan ze weer rustig terug in haar schema komen zodat we er weer heerlijk tegenaan kunnen gaan deze week:) Hebben jullie ook zin om weer te gaan knallen? Wij wel!

 

Merel de Goijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *