Insta diary 17

Rise and shine, het is weer maandag! Hebben jullie ook zo genoten van het lekkere weer het afgelopen weekend? Het zonnetje liet zich weer even zien en dat was dus ook het perfecte moment voor een workout buiten. Deze week blijft het nog wel een aantal dagen mooi weer, dus wellicht is het leuk om onze workout eens te doen!

Je kunt natuurlijk ook lekker een rondje gaan hardlopen. We hebben er nog niet veel over geschreven, maar dat gaat zeker nog komen. Wij gaan namelijk 25 oktober de Ajax run lopen. Ter voorbereiding hiervan reisden we afgelopen woensdag naar Amsterdam. We hadden de dag van tevoren een heel groot pakket gekregen met een outfit en nieuwe runningschoenen van Adidas, dus die konden we meteen uittesten. We kregen woensdag namelijk op de trainingsvelden van Ajax een Ultraboost workout onder leiding van Bram Som. We kregen een training voor een goede looptechniek, afsluitend met een workout. We sloten daarna aan bij een buffet en eindigden de dag in de Arena bij de wedstrijd van Ajax. Een erg gezellige dag met andere fitte mensen. We vonden het erg leuk!

Verder ging het al iets beter met Merel deze week, maar deed ze alsnog wat rustiger aan. Het is heel belangrijk om naar je eigen lichaam te luisteren en wij moeten daarin natuurlijk wel het goede voorbeeld geven, haha! We namen een workout op die je met een handdoek kunt doen en schreven ook nog over de leggings van Bodybuildingkleding en het hoelahoepen. Nog verzoekjes voor de video van deze week? Laat het weten via social media: Snapchat (meereel/ourfavourites), Instagram of Facebook.

Lizzy van der Hofstad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *