insta diary 18

It’s my birthdayyyyy! Vandaag ben ik (Merel) 21 jaar geworden, dus tijd voor een feestje. Ik vier het vandaag rustig met mijn familie en richting de zomer geef ik een 21-diner voor mijn vriendinnen. Lizzy is net terug van een heerlijk weekendje weg met haar moeder en haar tante. Rust is zo belangrijk, vergeet dat niet!

insta diary 18

Wij hebben weer heerlijk gesport, gebakken en gelachen deze week. Dat hebben jullie vast al gezien op Snapchat. Volgen jullie ons al? Je kunt ons vinden op de naam Meerreel en Ourfavourites. Verder zijn wij ook weer druk met onze studie, de deadlines en tentamens beginnen langzaam weer te komen. Op lange schooldagen is een lekker gevulde lunchbox ideaal. Deze week lieten wij weer een voorbeeld hiervan zien op Instagram en als je nog meer inspiratie wilt zien, bekijk dan onze video hierover nog eens. Verder hebben we allebei weer iets meer hardgelopen, als voorbereiding voor de Ajaxrun. Zeker met het weer van afgelopen week was dat heerlijk! Als je zin hebt om een keer iets lekkers te bakken probeer zeker dan even de carrotcake uit waarover we vrijdag een video maakten. Deze week duiken we weer lekker samen de sportschool in en gaan we weer een leuke video opnemen. Als jullie graag iets wille zien, laat het ons zeker even weten in een reactie. Dan kunnen wij daar iets mee!

insta diary 18 deeln2

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie al plannen voor deze week? 

Merel de Goijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *