Insta diary 19

Hey fit friends! Hebben jullie een leuke week gehad? Voor ons begon de week heel goed, want we kwamen erachter dat we in de nieuwe CosmoGIRL stonden! Een tijdje geleden werden we geïnterviewd en nu was het dan eindelijk zo ver. Heel leuk om het zo op papier te zien staan en we zijn daarnaast reuze benieuwd of we nieuwe bezoekers hebben door het tijdschrift. Laat het dus zeker even weten als je ons via de CosmoGIRL hebt ontdekt!

Schermafbeelding 2015-10-11 om 23.00.38

We hebben daarnaast gezellig samen gegeten, gesport en natuurlijk weer een video opgenomen. Dit keer filmden we twee varianten voor gezonde borrelnootjes. Ideaal om lekker te snacken in het weekend. Laten jullie het weten als je ze geprobeerd hebt? Wij vinden het een echte aanrader. Daarnaast kon je op onze blog het recept voor een gezonde soep vinden en tips tegen spierpijn. Hopelijk hebben jullie er wat aan!

instadiary19-2

Dit weekend hebben we het allebei rustig aan gedaan. Lizzy had een hoop deadlines voor school en Merel was gezellig op familieweekend. Hebben jullie nog wat leuks gedaan in het weekend?

Lizzy van der Hofstad

2 Comments

  1. Hoi,
    Ik heb een vraagje.. Ik zit momenteel in een ‘dip’ ik heb al meer dan 2 weken geen workout gedaan, normaal gesproken doe ik er elke dag één of om de dag. Hoe kom ik uit deze dip? Ik vind het echt moeilijk om weer in het ritme te komen.. Gister trok ik mijn sportkleren aan en legde ik de yogamat klaar in het sporthok, en toen begon ik het sporthok even op te ruimen, en toen ging ik weer allemaal andere dingen doen. Het lukt me steeds niet.. terwijl ik wel gemotiveerd ben.. Help wat kan ik doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *