Insta Diary 20

Tentamens en deadlines, ze komen er weer aan! Grrrr, daar worden wij niet zo vrolijk van. Hebben jullie het ook zo druk met jullie studie? Lizzy was vorige week erg druk met deadlines en papers en voor Merel komen de tentamens ook weer steeds dichterbij. Niet alleen de tentamens, maar ook de Ajaxrun komt steeds dichterbij. Deze is zondag namelijk al! Wij hebben er zin in:) Doe jij ook mee?

diary 20

Verder hebben we het deze week allebei heel erg druk gehad, maar hebben wij in onze vrije uurtjes toch weer in de sportschool gestaan. Omdat onze roosters nu een beetje verschillen is het moeilijker om momenten te vinden dat we samen kunnen trainen, maar wanneer we samen kunnen trainen is dit natuurlijk extra leuk. We filmden een Kettlebell workout omdat hier veel vraag naar is geweest. Hebben jullie deze video al gezien? Ook trainden wij samen onze benen, dat is toch wel een van onze favoriete workouts. Wat is jouw favoriete workout? Met deze koude dagen vinden wij het super lekker om iets warms te drinken en Chai Tea is toch wel echt een van onze favorieten! Wist je dat je Chai poeder ook super lekker door je kwark of havermout kunt roeren? Dat is echt een aanrader!

insta diary 20

Hebben jullie een leuke week achter de rug? 

Merel de Goijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *