Insta diary 21

Hoi allemaal! Het is weer maandag dus tijd voor een nieuwe Insta diary. Hebben jullie een fijn weekend gehad? Wij wel, hoewel het voornamelijk in het teken stond van studeren… Vandaag hebben we allebei een tentamen en daar zijn we dan dus ook druk mee geweest. Een beetje saai dus! Gelukkig deden we ook nog wat leuke dingen deze week.

instadiary21-2

Zo hebben we deze week weer gezellig samen gesport en een nieuwe hotspot in Utrecht uitgeprobeerd. Het zit al een tijdje in Amsterdam, maar nu is ook Utrecht deze leuke plek rijker. Je kunt er lekker en gezond eten en er komt deze week nog een blogpost van online. Weten jullie al waar we het over hebben? Na het eten bij dit leuke tentje hebben we een video opgenomen in het kader van Halloween: een leuke collab met een hoop andere YouTubers. We maakten een gezonde pompoen shake en dat was erg geslaagd! Een keer een ander soort shake en pompoen is bovendien ook nog eens heel erg gezond. Hebben jullie het filmpje al gezien?

Schermafbeelding 2015-10-25 om 22.41.59

Onze transformatie die we deze week op social media deelden!

In het weekend hebben we op vrijdag gezellig samen geluncht, als pauze van het studeren. Dat is af en toe zo belangrijk! Je kunt als pauze natuurlijk ook lekker gaan sporten, daar schreven we zaterdag een artikel over. We doken daarna nog even de stad in en gingen wat winkels af. Shoppen is een goede cardio, niet waar?

instadiary21

Wat ook een goede cardio was dit weekend: de Ajax run. Deze hadden we al een tijdje op de planning staan en zondag was het zover. We waren uitgenodigd door Adidas om deze run te lopen en we gingen voor de 5 km. Het was erg druk, maar prima hardloopweer dus we mochten eigenlijk niet klagen. Na de run moesten we al snel weer naar huis, want Merel moest werken en Lizzy studeren. Al met al een geslaagd weekend en nu is het tijd om onze tentamens te knallen!

Lizzy van der Hofstad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *