Coming soon: Sylvie Sport Collection

We zijn vast allemaal bekend met het feit dat Hunkemöller een eigen sportcollectie heeft, wij hebben er zelfs een tijdje geleden nog over geschreven. Hunkemöller heeft nu een leuk nieuwtje, want Sylvie Meis krijgt haar eigen sport collectie!

Sylvie heeft al een eigen lingerie en badmode collectie bij Hunkmöller, waar je misschien wel eerder eens van hebt gehoord. Ze straalt altijd met haar killerbody in de campagnes, en dat lichaam heeft ze natuurlijk ook niet zomaar verkregen… Aangezien sport een belangrijk onderdeel van Sylvie’s leven, was het ook niet meer dan logisch dat zij ook een eigen sportcollectie zou krijgen. De collectie is en mix van yoga met urban dance, uitgevoerd in fijne materialen en haar favoriete kleuren. We moeten nog wel heel even geduld hebben, vanaf januari is de collectie namelijk verkrijgbaar. Tegen die tijd zullen we er nog wel wat over schrijven, want wij zijn ook heel benieuwd naar de gehele collectie!

 

HAMBURG, GERMANY - NOVEMBER 11: Sylvie Meis and models attend the Hunkemoeller ãHKMX LaunchÒ on November 11, 2015 in Hamburg, Germany. (Photo Franziska Krug/Getty Images for Hunkemoeller)

HAMBURG, GERMANY - NOVEMBER 11: the Hunkemoeller ãHKMX LaunchÒ on November 11, 2015 in Hamburg, Germany. (Photo Franziska Krug/Getty Images for Hunkemoeller)

HAMBURG, GERMANY - NOVEMBER 11: Sylvie Meis attends the Hunkemoeller ãHKMX LaunchÒ on November 11, 2015 in Hamburg, Germany. (Photo Franziska Krug/Getty Images for Hunkemoeller)

HAMBURG, GERMANY - NOVEMBER 11: the Hunkemoeller ãHKMX LaunchÒ on November 11, 2015 in Hamburg, Germany. (Photo Franziska Krug/Getty Images for Hunkemoeller)

 

Lizzy van der Hofstad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *