Insta diary 22

Happy monday FitFriends! Wij houden van de maandag: de start van een nieuwe week met nieuwe kansen. Vorige week zijn we allebei druk geweest met onze tentamens en de voorbereiding voor de tentamens voor aankomende week. Onze tentamens zijn toevallig allemaal verdeeld over twee weken waardoor we nu nog steeds ‘die-hard’ moeten studeren. Maandag hadden we allebei ons eerste tentamen. Het was voor ons allebei een pittig tentamen, maar we wachten de resultaten maar gewoon af. De avond nadat we de tentamens gemaakt hadden konden we wel wat ontspanning gebruiken. Daarom haalde we een lekker hapje bij de wok en vervolgens gingen we lekker ‘bankhangen’ en kletsen. Dat moet ook gebeuren natuurlijk:P

22 omslag

Verder was onze week eigenlijk niet zo spannend. We trainden samen onze chest en triceps, waar we allebei erg veel spierpijn van hebben gehad. Ook schreven we een review over de hotspot SLA die we bezocht hebben en maakten we een video over hoe we onze ‘upper’ trainen in de sportschool. Trainen jullie zelf vaak in de sportschool? Of trainen jullie meer thuis? Daar zij we benieuwd naar want dan kunnen we onze komende filmpjes daar op aanpassen:) Deze week hebben wij onze laatste tentamens en daarna gaat Merel een weekje naar Marrakech. Een goed vooruitzicht dus!

insta 22

Hebben jullie nog leuke plannen deze week?

Merel de Goijer

4 Comments

  1. Ik begin vanaf vrijdag in de sportschool, maar ook thuis trainen lijkt me fijn. Dan heb je van beide iets en kan je ook wat doen als de sportschool een keer gesloten is!

  2. Ik train in de sportschool of buiten natuurlijk wanneer ik aan het hardlopen ben. Thuis heb ik wel een periode met de filmpjes van Cassey Ho (blogilates) gesport toen ik net begon met mijn fit journey, maar merkte snel dat ik het fijner vond om dat niet op mijn kamertje te doen x)

  3. Ik zag net de instagram post van Lizzy en vond het jammer om te zien dat KitKat gepromoot wordt terwijl dit best in strijd is met jullie blog en filmpjes.. Tuurlijk snacken jullie vast ook ongezonde dingen maar jammer dat voor geld oid een ongezond product alsnog aangeprezen wordt.. Haalt de ‘credibility’ voor mij een beetje weg!
    Verder nogsteeds fan :) x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *