Insta diary 23

Hey allemaal! Hoe is het met jullie? Met ons gaat het goed, want wij zijn eindelijk echt klaar met onze tentamens! Het waren een paar weken van stress en drukte, maar nu kunnen we dan eindelijk weer een beetje ontspannen. En wat betreft dat ontspannen heeft Merel het wel goed bekeken, want zij zit momenteel in het heerlijke Marrakech! Ze had woensdag haar laatste tentamen en donderdag vloog ze met haar vriend naar de zon. Ze zal er vast volgende week meer over vertellen maar als je benieuwd bent kun je haar ook op haar persoonlijke Instagram volgen en natuurlijk op Snapchat (@meereel)!

En tja, ik (Lizzy) moet toegeven dat sporten in je eentje dan toch wel saai is. We sporten niet altijd samen, maar als het kan proberen we het wel. Alleen nu is het even wat lastiger om de motivatie te vinden. Maar goed, daarom probeer ik maar extra bezig te zijn met lekkere recepten te vinden voor onze blog. Naast de courgetti pasta deelden we deze week namelijk een recept voor gezonde kruidnoten en een smoothie bowl. Allemaal aanraders, laten jullie het ons weten als jullie iets geprobeerd hebben? Dat vinden we altijd erg leuk om te lezen! En vergeet ons niet te volgen op Instagram natuurlijk :)

insta-diary23

Lizzy van der Hofstad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *