Insta Diary 24

Happyyyyy monday FitFriends! Hoe is het met jullie? Met ons is het heel erg goed:) Ik (Merel) ben net terug van een weekje vakantie in Marrakech, zoals jullie misschien wel op Instagram gezien hebben. Het was een heerlijke vakantie, ik heb veel bezocht en leuke dingen gezien. Als jullie het leuk vinden om een reisverslag te lezen, laat dat dan even in een reactie weten dan maak ik er een! Lizzy is weer begonnen aan een nieuw blok met school en heeft weer lekker gesport deze week.

omslagg

 

Zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben, is er geen video online gekomen vrijdag. Dit kwam omdat we doordat ik op vakantie was en we daarvoor druk waren met onze tentamens geen tijd hebben gehad om een video te maken. Normaal hebben we wel een reserve achter de hand, maar die hadden we nu helaas ook al gebruikt. Aankomende week zal er wel gewoon weer een video online komen. Wij zijn heel erg benieuwd wat jullie willen zien, dus laat dat zeker even in een reactie weten:) Vinden jullie het leuk een lekker recept te zien, een workout video of misschien een challenge of een video die niet ‘sport’ gerelateerd is?

24

 

 

 

 

 

Merel de Goijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *