Insta diary 25

Hey fit friends! Hebben jullie een lekker weekend gehad? Wij wel! Zaterdag hadden we namelijk een 21 diner van een vriendinnetje. We hebben er heerlijk gegeten, veel gekletst en we zijn nog naar de stad geweest om daar de avond voort te zetten. We mogen dan misschien wel ‘fitgirls’ zijn, zo nu en dan vinden wij het ook super leuk om te feesten en alcohol te drinken. Het gaat allemaal om balans!

Daarom is het ook zeker niet zo dat wij alleen maar gezond eten. Dat lijkt misschien op onze Instagram, maar wij vinden het ook heerlijk om wel eens te snoepen. Het leek ons daarom leuk om een keer een echt goed cheat recept te delen. Daarom doken we de keuken in om een Oreo cheesecake te maken. De video staat inmiddels online, hebben jullie ‘m al gezien? Enorm machtig, maar heel lekker. Wij hebben stiekem ook veel geproefd van het beslag, haha!

Naast het cheat recept deelden we nog wat andere, wél gezonde dingen op Instagram: een lekker ontbijtje, gebakken appeltjes met kaneel en zelfs bij Bagels & Beans kun je erg lekker en gezond lunchen. Wat dacht je van deze Power Cereal met yoghurt, speltmuesli, banaan en aardbeienpuree? Yum! Vergeet ook niet ons recept voor spinaziesoep te checken en als je nog wat inspiratie nodig hebt, dan verwijzen we je door naar het nieuwe Fitspiration artikel. Fijne week allemaal!

insta diary25

Lizzy van der Hofstad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *