Insta diary 26

Hi FitFriends:) Hebben jullie een fijne week gehad? Wij wel:) We hebben weer heerlijk samen getraind. Het is zo veel leuker om samen te trainen dan alleen! Wonen en sporten sommigen van jullie ook in Utrecht? Misschien is het dan leuk om een keer met z’n allen samen te trainen?! Als dit je leuk lijkt laat dan zeker even een reactie achter of stuur ons een berichtje:)

26

Wat een vies weer was het vorige week he! Bah, dat is niet echt motiverend om de deur uit te gaan. Het is erg handig om met iemand af te spreken om te gaan sporten, want dat moet je wel! Ideaal, haha! Dat hebben wij vorige week ook volop gedaan. We hebben weer ons bovenlichaam, onze billen/benen getraind en daarnaast ook nog een workout video opgenomen voor de abs! Hebben jullie deze al gezien? Zo niet, neem dan snel even een kijkje want we zijn bezig met een nieuwe serie, namelijk: ‘in shape voor de feestdagen’ deel 2. Vorige week is daarvan de eerste video online gekomen voor de buikspieren, deze week komt een video voor de benen/billen en aankomende week komt er een video voor het bovenlichaam online. Het leuke aan deze serie is dat je de drie video’s achter elkaar af kunt spelen en dan een super goede ‘total body’ workout hebt:) Ideaal dus! Zo zijn we weer goed in shape voor de feestdagen:)

26 2

Vergeet geen reactie achter te laten of een berichtje te sturen als je het leuk vindt om een keer samen te trainen:)!

Merel de Goijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *