Getest: Thundersports sportlegging

Wij vinden het altijd leuk om nieuwe sportkleding te proberen. En met name sportleggings, want het is meestal nogal een zoektocht om het perfecte exemplaar te vinden. Wij zijn fan van die van Nike, maar zelfs die schijnen nog wel eens door. We hebben afgelopen tijd de sportleggings getest van Thundersports, een nieuw merk in sportkleding. Laten we er eerst wat meer over vertellen!

leggings3

Thundersports is opgericht door olympisch hockeyer Jeroen Hertzberger. Hij wilde een merk oprichten dat betaalbare thermokleding maakt van een hoge kwaliteit. Momenteel is de collectie ook uitgegroeid met andere sportgerelateerde items, zoals sportbh’s.

Thundersports ontwerpt dus sportkleding die geschikt is als onderkleding, maar ook als sportoutfit gedragen kan worden. De kleding sluit nauw aan en zorgt dat het vocht op de huid sneller verdampt, waardoor je droog blijft. Daarbij zijn de shirts en broeken voorzien van het Triple Lock Effect, dat zorgt dat het extra goed aansluit bij de taille, polsen en nek. Dat betekent geen koude rillingen meer als je heel even stilstaat. De spieren blijven daardoor op constante temperatuur.

legging1

De kleding is zelf ook uitgetest door verschillende topsporters: hockeyers, voetballers, golfers en zeilers. En nu dus ook door ons! Wij hebben de leggings uit de collectie ontvangen. Wat ons als eerste opviel is dat de stof heel dun is, zo’n dunne leggings hebben we nog nooit gezien! De legging is zwart met fel oranje details. Ook leuk dat de broek zo’n oranje band heeft! We vinden de leggings fijn, maar hebben wel een puntje van kritiek. Zelfs de S was bij ons aan de ruime kant, vooral bij de band. Het zou dus handig zijn als er meer verschillende maten zouden komen en de band aan de bovenkant ook wat strakker zou zijn. Dan hoef je niet de hele tijd te hijsen. Wel zo handig als je bijv aan het squatten bent! Daarnaast schijnt ook helaas deze legging door. Dus dat is niet heel chill als je je benen aan het trainen bent.

De legging kost €44,95 en is hier verkrijgbaar!

Lizzy van der Hofstad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *