Happy New Year

Oud en nieuw komt er weer bijna aan, wij hebben er zin in:) We gaan namelijk samen met vrienden gezellig eten, borrelen en daarna waarschijnlijk nog even de stad in. Super gezellig! Voor ons is 2015 echt voorbij gevlogen. We hebben echt heel erg veel leuke dingen meegemaakt samen:) Dit jaar zijn we begonnen met onze Blog en zijn we al iets langer dan een jaartje bezig met onze video’s op Youtube. Ook hebben we mee gedaan met leuke evenementen en daarmee veel leuke mensen ontmoet. Naast Bestfitfriends zijn we in het dagelijks leven ook beste vriendinnetjes! We wonen allebei op kamers in Utrecht en doen veel leuke dingen samen. We eten vaak samen, chillen vaak samen en we gaan vooral ook heel graag samen naar feestjes. Waarschijnlijk gaan we 1 januari ook naar Morse, gaan jullie daar toevallig ook naartoe?

Het leek ons leuk om nog eens even terug te blikken op onze hoogte punten van 2015.  We hebben super leuk carnaval gevierd samen, zijn op vakantie naar Nice geweest, hebben onze verjaardagen gevierd, zijn naar veel festivals geweest, hebben stiekem allebei toch best wel een metamorfose doorgemaakt, gaan graag samen uit eten, hebben in de Cosmo Girl gestaan, zijn op de radio geweest en zijn natuurlijk veel in de sportschool te vinden:)

We willen jullie ook graag heel erg bedanken, want zonder jullie was ons jaar een stuk minder leuk geweest! Heel erg bedankt voor al jullie positiviteit en feedback. We hopen dat jullie ons zeker in 2016 blijven volgen. Wij wensen jullie allemaal een goed en fit 2016 toe, want geloof ons als je fit bent voel je je zoveel fijner <3

bff

Merel de Goijer

2 Comments

  1. Gelukkig nieuw jaar girls <3 Keep it up! Ik hou van jullie blog en YouTube kanaal! Moest even gezegd worden 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *