Insta diary 27

Hey fit friends! Hebben jullie een lekker weekend achter de rug en eventueel ook Sinterklaas gevierd? Wij wel, en het was heel gezellig. Natuurlijk ook een beetje gecheat, maar dat moet kunnen. Chocolade zijn we namelijk dol op, hmm!

Deze week kwam alweer het tweede deel van In shape voor de feestdagen online: voor de billen en benen! Daarnaast hebben we ook de nodige uurtjes samen in de sportschool doorgebracht. Erg gezellig! Soms heb je echt geen zin met dat druilerige weer, maar even samen sporten is dan toch altijd lekker. Naast sporten zijn wij ook altijd heel goed in een vorm van cardio: shoppen. Want sporten is namelijk niet het enige wat we samen doen. We zijn even de stad in geweest om wat Sinterklaas cadeautjes te kopen, en uiteindelijk komen we altijd met meer thuis dan de bedoeling is. Een typische Merel en Lizzy actie, haha! We zijn niet alleen goed in het motiveren van elkaar in de sportschool, dat is een één ding wat duidelijk is!

Ook nog wel leuk om te vermelden: gisteren zijn we op de radio geweest bij Studio 040 over onze blog. Wat we precies doen, waarom we zijn begonnen en wat ons nou uniek maakt. Hartstikke leuk, als je benieuwd bent kun je het hier terug luisteren.

Wij wensen jullie weer een hele fijne week en tot in de volgende Insta diary! Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook en voor suggesties mogen jullie ook altijd contact met ons opnemen of een reactie achterlaten in de comments. Vinden we alleen maar leuk:)

 

Lizzy van der Hofstad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *