Insta diary 28

Happy Monday Fit Friends! Poeeeh wat gaat de tijd weer snel, kerst komt er al weer bijna aan! Dit wordt alweer ons laatste weekje school van het jaar… Dat gaat echt heel erg snel zeg:) Hebben jullie ook al bijna vakantie? Of hebben jullie andere verplichtingen zoals werk? Wij wel! Het is misschien wel leuk om te vertellen wat wij voor werk doen, dat weten jullie misschien nog helemaal niet… Lizzy werkt sinds kort voor een blog waar zij artikelen schrijft. Ik (Merel) heeft altijd al erg veel gewerkt, vooral in de horeca. Ik werk nu al ongeveer drie jaar in het restaurant in een bejaardentehuis en dat bevalt heel erg goed. Dit doe meestal twee lange dagen in het weekend, vandaar dat ik dan ook een beetje afwezig op Snapchat ben. Dan weten jullie dat ook weer! Volgen jullie ons trouwens al op Snapchat? Je kunt ons vinden onder de naam ourfavourites en meerreel.

omslag

Afgelopen week hebben wij de draad weer opgepakt na ons Sinterklaasweekend. We lieten de chocoladeletters, pepernoten en de schuimpjes staan en gingen weer over op de gezondere tussendoortjes, zoals de smoothie die ik hier maakte. Kunnen jullie na zo’n ongezond weekend ook weer verlangen naar gezond eten? Verder probeerde Lizzy eens iets anders dan het krachthok waar we normaal vaak in te vinden zijn: ze ging boxen. Dat was erg goed bevallen. Afwisseling is altijd goed:) Deze week deelden we ook een super lekker recept voor een tosti met geitenkaas, super lekker! Die moet je zeker even proberen. Het laatste deel van ‘in shape voor de feestdagen’ kwam ook online. Deze keer met oefeningen voor het bovenlichaam. Als je de drie video’s achter elkaar afspeelt (buik, benen/billen en bovenlichaam) heb je een super goede total body workout:) ¬†Natuurlijk konden wat kiekjes vanuit de gym ook niet ontbreken deze week, we zijn weer goed bezig geweest! Hebben jullie ook een fijne week gehad?

instaaaa

 

Merel de Goijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *