Insta diary 29

Hey fit friends, hebben jullie een lekker weekend achter de rug? Wij wel, we hebben onze vakantie vrijdag goed ingeluid met een feestje. Monika Kruse draaide in Eindhoven en aangezien we allebei van techno houden besloten we daar met onze vriendinnen naartoe te gaan. Het was erg gezellig en hebben flink gedanst!

instadiary28-2

Zoals jullie weten komt kerst er bijna aan en mocht je nog inspiratie nodig hebben voor een lekker kerstdiner: bekijk dan zeker even onze video! Daarnaast deelden we nog wat andere snacks op onze blog die je zeker kunt gebruiken als je wat lekkers wilt maken: de gezonde bounty snacks en appeltaart. Héérlijk! Natuurlijk draait kerst echt niet alleen maar om gezond doen, je moet natuurlijk ook lekker genieten. Maar dit zijn enkel wat tips en alles wat we maken vinden we ook heel lekker! Anders delen we het natuurlijk niet :)

Hebben jullie nog leuke plannen voor in de vakantie? Wij moeten allebei gewoon ook werken, maar voor kerst en oud&nieuw is er genoeg tijd voor gezelligheid! En er wordt natuurlijk ook gewoon weer flink gesport, zoals we afgelopen week ook al samen deden. Is altijd het allerleukste!

Lizzy van der Hofstad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *