Insta Diary 30

Hey Fitfriends! Hebben jullie van de feestdagen genoten? Wij wel! We hebben heerlijk kerst gevierd met onze familie. Deze dagen genieten wij echt van de gezelligheid en het lekkere eten. Doen jullie ook gewoon gezellig mee met kerst? Of letten jullie stiekem toch nog wel een beetje op? Na alle zoetigheden van de feestdagen hebben wij wel echt weer zin om lekker gezond te eten en te sporten.

30 Collage

Ondanks de feestdagen hebben wij toch nog lekker gesport en lekkere receptjes uitgeprobeerd. Zo deelden wij op Instagram dit broodje carpaccio. Super lekker! Wij vinden het echt heerlijk om lekker te lunchen als we thuis aan het studeren zijn. Volkoren boterhammen met een avocado spread doen het ook altijd erg goed:) Verder namen we deze week ook nog een video op! Misschien iets anders dan dat jullie gewend zijn, maar wij vinden het ook erg leuk om zulke video’s te maken. Wat vinden jullie het leukst om te zien? Workouts, recepten, challenges of misschien wat meer van dit soort video’s? En kijken jullie onze video’s überhaupt wel? Of vinden jullie het leuker om gewoon dingen te lezen op onze blog? We zijn hier heel erg benieuwd naar dus laat het zeker even weten in een reactie, via Facebook of via Instagram:) 30000

Merel de Goijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *