Tip: Mix voor in je smoothie

Soms kom je van die dingen tegen die je gewoon moét delen! Bijvoorbeeld deze Smoothie Mix van de Aldi. Dit zijn zakjes met superfoods die je door je smoothie kunt gooien. Je hebt twee varianten: Goede Start en Recovery. Ik heb die van Goede Start uitgeprobeerd. Hier zitten cacaokernen, chiazaad en kokosmeel in. De zakjes bevatten 25 gram en kun je makkelijk mixen met yoghurt, kwark en wat fruit. Zo kun je een heerlijke smoothie maken!

smoothiemix

Het is super handig, want de zakjes bevatten enkel deze ingrediënten en je kunt ook zo’n zakje bijvoorbeeld meenemen naar school of werk en deze later toevoegen bij je smoothie. Je hebt zo in ieder geval een vullende smoothie zodat je er weer even tegenaan kunt! Ik weet niet meer wat de prijs is, maar je hebt deze Smoothie Mix al voor een paar euro bij de Aldi. Aanrader!

Lizzy van der Hofstad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *