Insta Diary 32

Vorige week was top voor ons! We hebben veel samen getraind en lekker gegeten. Eigenlijk trainen en eten we elke week wel een keer samen. Om jullie een kijkje te laten nemen hoe dat er aan toe gaat hebben wij een keer een VLOG opgenomen. Wij vonden het echt super leuk om dat te doen! Zo leren jullie ons misschien ook een beetje van een andere kant kennen en zien jullie hoe het er echt aan toe gaat in plaats van alleen foto’s op Instagram, haha! Wij zijn heel erg benieuwd wat jullie hiervan vonden en of jullie dit vaker willen zien dus laat dat vooral even weten in een reactie:)

omslag 32

Naast het sporten doen wij ook super veel andere leuke dingen. Zaterdag gingen we bijvoorbeeld met nog een vriendinnetje gezellig drankjes doen in de stad. We houden van gezellige borrel avondjes. Helaas kon Lizzy het niet te laat maken want die heeft vandaag een tentamen. Spannend, maar Lizz kennende komt dit helemaal goed! Verder hebben wij een super leuk tripje naar Boedapest geboekt voor eind januari. Super leuk! We zijn van plan om dan ook te gaan vloggen als jullie dat leuk vinden. Het recept van de verse pasta met avocadosaus is echt de moeite waard om te proberen dus als je het nog niet geprobeerd hebt, zeker even doen! Wij gaan deze week weer lekker knallen in de sportschool! Doen jullie mee?!

foto's 32

Merel de Goijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *