Verste pasta met garnalen, avocado en rode paprika

Ik had een netje met avocado’s gekocht en deze moesten echt op. Dus ik besloot een nieuw receptje uit te proberen met avocado’s. Ik had echt heel erg zin in pasta dus ik ging wat uitvogelen met pasta en avocado’s. Nou, dit is echt het lekkerste recept ooit geworden! Ik heb zelden nog zo lekker gegeten in mijn hele leven. Ik ben dan wel een echte avocado lover, maar dit was ZO lekker en toch super gezond.

d02bf5d3-7927-42f1-ae62-b686a7a5baf1

Wat heb je nodig (3 personen):
Verse pasta (liefst volkoren)
300 Gram cocktail garnalen
2 Avocado’s
2 Eetlepels Chillisaus
2 Eetlepels kwark (of Yogonaise)
2 Tenen knoflook
2 Rode paprika’s
1 Ui
1 Rode Peper
Olie
Parmezaanse kaas

Hoe maak je het?
Het is echt super makkelijk om te maken. Snijdt de knoflook, peper (zonder zaadjes) en de ui fijn. Marineer de garnalen in de olie, knoflook en de helft van de peper. Snijdt de paprika in langwerpige stukken. Fruit ondertussen de ui en de andere helft van de peper in een beetje olie, voeg hier de paprika aan toe. Pureer ondertussen de avocado’s en doe hier de chillisaus en de kwark bij. Kook de verse pasta ondertussen ook volgens de verpakking gaar. Bak op het laatst de garnalen nog even mee met de paprika en als deze gaar is kun je daar de avocadosaus even doorheen roeren. Als de pasta gaar is kun je deze afgieten en daar de saus overheen doen. Rasp er tenslotte nog wat Parmezaanse kaas overheen. En smullen maar!

Hebben jullie al eens een pasta met avocado op?

Merel de Goijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *