Insta diary 35

Hoi allemaal! Hebben jullie een fijne week achter de rug? Wij wel! We hadden een vrij weekje en gingen lekker op een korte citytrip naar Budapest. Best kort, maar toch er even tussenuit! Omdat je dan korte tijd hebt, probeer je zoveel mogelijk te zien. We hebben via de super handige app Tripadvisor leuke eettentjes opgezocht en zijn daar gaan eten. In onze vlog zijn deze tentjes voorbij gekomen met daarbij de namen, dus mocht je benieuwd zijn en heb je onze blog nog niet gezien: bekijk hem hier!

instadiary35

Ook al houden we veel van eten, hebben we natuurlijk ook andere dingen gedaan. Over de Donau, naar het andere gedeelte van de stad en een beetje geshopt. Want dat is goede cardio, niet waar? Terwijl we in Budapest zaten, stroomden ook de eerste foto’s binnen van de fotoshoot die we hebben gehad. Hebben jullie deze foto’s al gespot op onze blog, Instagram en Facebook? Het was tijd voor verandering dus we zijn blij dat we weer recente foto’s hebben. De komende tijd zul je deze nog wel voorbij zien komen!

instadiary35-2

Nog een laatste tip om deze blog mee af te sluiten: we deelden afgelopen week een foto op onze social media van een foodtruck die iedere dinsdag op de markt van Eindhoven te vinden is. Ze zijn ook in andere steden te vinden, check de Facebook voor meer informatie. Roots Powerfood verkoopt baksels vrij van gluten, lactose en suikers. We hebben er wat dingen van geproefd en het is echt héérlijk, een aanrader dus!

Lizzy van der Hofstad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *