Proteïne pancakes

Dat ik van pancakes houd weten jullie ondertussen wel maar dit recept kan ik jullie niet onthouden! Omdat er proteïne poeder in zit, zijn deze pancakes super zoet en daarom erg lekker met wat kwark en fruit (zoals bosbessen). Ook qua voedingswaarde zijn deze pancakes ideaal!

IMG-20160424-WA0001

Wat heb je nodig? (2 personen)
-100 gram speltmeel
-2 eieren
-2 scoops proteïne poeder (ik gebruik BSN syntha 6, vanillesmaak)
-200 milliliter water (of melk)
-kokosolie om in te bakken

Hoe maak je ze?
Super easy, doe alle ingrediënten in een kom en klop er een luchtig beslag van. Als het beslag te dik is voeg dan nog wat water toe en als het beslag te dun is doe er dan nog wat speltmeel bij. Verhit vervolgens kokosolie in de pan en bak de pancakes goudbruin. Garneer ze met wat kwark en fruit en smullen maar!

Tip: met nutella en aardbei zijn ze echt heeeeel erg lekker:P

Merel de Goijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *