Mijn plannen voor 2017

Januari is natuurlijk al even begonnen, maar natuurlijk wensen wij jullie het beste voor 2017. 2016 is voor ons echt voorbij gevlogen. We zijn allebei druk geweest met onze studie, werk en we hebben beide stage gelopen. Lizzy is nog bezig met haar laatste maand stage en ik heb gister de conceptversie van mijn scriptie ingeleverd. Mijn bachelor rechtsgeleerdheid heb ik dus hopelijk bijna afgerond. Daarom zeg ik: tijd voor plannen/goede voornemens te maken voor 2017:)

Schermafbeelding 2017-01-16 om 22.18.40

  1. Natuurlijk is het eerste wat ik heel graag wil doen in 2017 mijn bachelor afronden. Ik heb de afgelopen jaren rechten gestudeerd en ben erachter gekomen dat dit toch niet helemaal mijn ding is. Omdat ik al in het tweede jaar van mijn studie zat toen ik hierachter kwam en alles gewoon gehaald had heb ik besloten om de studie toch af te ronden en daarna iets anders te gaan doen. Ik heb mijn studie verbreed met een minor entrepreneurship, wat extra vakken en een stage bij de Nederlandsche Bank.
  2. Nu is het tijd voor wat meer praktijkervaring! Ik heb tijdens mijn stage wel ontdekt dat je door middel van de praktijk ook heel veel kunt leren en daarom wil ik gaan werken. Ik hoop dus op een heel leerzaam 2018:)
  3. Ik wil meer genieten van de kleine dingen. In 2016 kwam ik erachter dat ik een tumor in mijn borst heb. Op zo’n moment denk je echt, waar heb ik me de afgelopen jaren in godsnaam druk om gemaakt?  Daarom wil ik meer genieten van de kleine dingen en proberen me minder druk te maken over randzaken. Vaak leg ik (en ik denk veel van jullie?) de lat te hoog en vergeet je de dingen te doen waar je echt gelukkig van wordt. Doe geen dingen waar je niet gelukkig van wordt, maar waar jij je goed bij voelt. Het leven kan zo kort zijn!
  4. Meer bloggen! 2016 is voor mij een jaar geweest met ups en downs en daarom heb ik het bloggen soms een beetje links laten liggen (sorry!!). Dat betekent niet dat ik alle touwtjes heb laten vieren. Sporten en gezond eten zit in mijn ritme dus het is niet zo dat ik nu een fatgirl ben geworden:P haha, grapje hoor. Lizzy en ik zijn aan het kijken hoe we het weer op gaan pakken. Misschien meer vlogs en video’s? En weer wat actiever op social media? Let us know!!
  5. Een mooie reis maken staat al lang op mijn verlanglijstje. Misschien naar Thailand, Indonesie of Vietnam? Ik weet het nog niet, maar tijd genoeg om daarover na te denken:)

Wat zijn jullie voornemens voor 2017? 

Merel de Goijer

2 Comments

  1. Wat vervelend om te lezen dat er een tumor is ontdekt bij je. Hoe gaat het nu met je? Ik hoop goed! Mooie voornemens, knap ook dat je toch doorgegaan bent met je studie. Ik zit nu in het afstudeerproces dus ik kan me voorstellen dat het druk is geweest! Succes met de laatste loodjes :)

    • Wat een lief berichtje! Het gaat nu goed met me gelukkig. Zwaar he, dat afstuderen… Ik heb het gelukkig gehaald. Jij nog veel succes! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *