VLOG: Laurent Salon & Spa

Yeah, we hebben weer een nieuwe video voor jullie! Het heeft even moeten duren, maar beter laat dan nooit. We werden uitgenodigd door de Laurent Salon & Spa voor een heerlijke behandeling. Zo kregen we een rondleiding door de salon, een heerlijke bindweefselmassage en een toffe goodiebag achteraf.

Bij Laurent Salon & Spa ben je aan het juiste adres voor al je beauty wensen, zowel voor haar, huid als lichaam. Het biedt een totaalconcept waarin gewerkt wordt met de natuurlijke producten van Aveda. En ze stimuleren ook verzorging van binnen uit, iets waar wij natuurlijk ook achterstaan. Het is een prachtige salon midden in het centrum waar je je heerlijk kunt laten verwennen en vervolgens prachtig de deur uit kunt lopen. Wij zijn fan!

Laurent Salon & Spa – Janskerkhof 11 in Utrecht

Lizzy van der Hofstad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *