Yoghurt in laagjes


Voor moederdag hebben mijn zusjes en ik mama verrast met een lekkere brunch. We maakten allemaal lekkere brunch gerechten en dit was een van de gerechten die ik maakte. Het ziet er leuk uit, is super lekker en als kers op de taart ook nog eens gezond! Leuk om te delen op BFF dacht ik zo:)

WhatsApp Image 2017-05-14 at 19.01.53

Wat heb je nodig? (voor 6 glazen à 250 ml)
-100 gr Yoghurt Griekse stijl (Albert Heijn)
-300 gram aardbeien
-2 bananen
-125 gram frambozen
-Spelt chocolade crunchy (Zonnatura) of andere granola naar keuze

Hoe maak je het?
1. Zet 6 leuke glazen klaar en vul deze met een laagje yoghurt.
2. Pureer de aardbeien met een banaan en schep deze op het laagje yoghurt.
3. Schep weer een laagje yoghurt in het glas.
4. Pureer de frambozen met de andere banaan en schep deze op het laatste laagje yoghurt.
5. Maak het glaasje af met een framboos bovenop en daaromheen wat granola.
6. Smakelijk!

Hebben jullie je moeder ook verrast vandaag?

Merel de Goijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *