Insta diary 13

Hey allemaal! Hebben jullie weer een leuke week achter de rug? Wij wel! Naast dat we lekker hebben getraind hebben wij flink aan onze blog en YouTube gewerkt, wat natuurlijk alleen maar leuk is voor jullie! Zo filmden we dinsdag de Best Friend tag en donderdag bleef Merel bij Lizzy slapen om de volgende dag fanatiek aan de slag te gaan. We hebben twee video’s in de sportschool opgenomen, waaronder een workout die je thuis mee kunt doen. Daar was veel vraag naar! Na het filmen gingen we zelf nog even sporten en toen waren we opeens drie uur verder. Oeps! Met veel honger doken we de stad in om wat eten te zoeken en een klein beetje te shoppen. We ploften neer bij de Yoghurt Barn in Utrecht voor een lekkere yoghurt (echt een aanrader!) en daarna werd het tijd om ons op te frissen. We gingen namelijk ’s avonds eten bij een heel leuk tentje waar je voor een betaalbare prijs biologisch kunt eten. Daarover woensdag meer, want bij thuiskomst hebben we er meteen een blogpost over geschreven. De avond eindigde met de laptops op onze schoot, lekker aan het werk voor onze blog!

instadiary12-2

De volgende dag stonden we al vroeg op om weer een leuke video op te nemen. Maar er stond ook iets anders op de planning: Buiten Adem sportfestival. Je hebt hier vast al wat over gelezen op onze blog, maar zaterdag was het dus eindelijk zover. Het was een hele leuke dag vol met verschillende sporten, een gezellige sfeer en lekker weer. Jullie gaan het zien in de vlog die deze week als extra video online komt. Hopelijk vinden jullie dat leuk!

Deze week moet Lizzy alweer naar school en Merel heeft nog een week vakantie. De tijd is zo snel gegaan! Moeten jullie ook alweer naar school?

Lizzy van der Hofstad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *