Insta diary 31

Yeaaah, het is 2016! Hebben jullie een leuke jaarwisseling gehad? Wij wel! We hebben op oudjaarsavond heerlijk gegeten, geborreld en gefeest! De kater mocht er de volgende dag ook wel wezen, we zijn uiteindelijk ook niet meer naar dat feestje gegaan. We hebben nog even van ons weekend genoten en het sporten weer lekker opgepakt want ook in 2016 gaan we er weer fit tegenaan!

instadiary31-2

De komende tijd moeten we weer naar school en komen ook onze tentamens weer in zicht, een drukke tijd dus. Maar hoe dan ook, we blijven altijd sporten! Sporten is dus ook niet echt ons goede voornemen, want het zit eigenlijk al zodanig in ons ritme verwerkt dat het er gewoon bij hoort! Natuurlijk vinden ook wij soms fijn wat extra inspiratie te hebben en dat lukt zeker met alle fitgirls op Instagram. Bijvoorbeeld de knappe Natasha, we schreven er gisteren nog wat over. En hebben jullie ook al onze terugblik op 2015 gecheckt?

instadiary31

Hopelijk zijn jullie het nieuwe jaar allemaal fris begonnen! Vergeet ons natuurlijk in het nieuwe jaar niet te blijven volgen, ook op Instagram en Facebook!

Lizzy van der Hofstad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *