Insta diary 33

Hey fit friends, how you doing?! Tussen alle tentamen drukte en studiestress door hebben wij eigenlijk weer een hele leuke en sportieve week achter de rug. We hebben heerlijk samen getraind, bezochten de stad in een poging leuke gym outfits te vinden (hebben jullie nog tips?) en hebben een drukke zaterdag achter de rug.

instadiary33

Wat we die zaterdag precies deden, gaan we nog niet in geuren en kleuren vertellen want er komt vrijdag een video over online. We hebben namelijk zaterdag eindelijk weer foto’s gemaakt voor onze social media en die we natuurlijk op de blog kunnen gebruiken. Super fijn! Hoewel het was wel super koud in een hal waar het 2 graden was in een sportbh en broekje… Anyway, jullie gaan het zien! Daarna bezochten we een sportief event waar we met een hoop andere fitte bloggers een HIIT workout deden. We waren daarna goed moe, maar van andere bloggers ontmoeten krijgen we wel altijd heel veel energie. Erg leuk!

instadiary33-2

Hoe gaat het met jullie en de healthy lifestyle? Deze week schreven we een post met tips voor meiden die krachttraining voor de eerste keer willen proberen. Hopelijk hebben jullie er wat aan! Daarnaast namen we ook een Total Body Workout op in de gym, deze is ideaal als je niet zoveel tijd hebt om te sporten maar toch effectief wil trainen. Er komt ook nog een video met een workout die je thuis kunt doen. We gaan even wat leuks bedenken 😀 Mochten er nog andere verzoekjes zijn, laat het ons vooral weten. Fijne week allemaal!

Lizzy van der Hofstad

2 Comments

  1. Leuke foto’s! Ik ben ook lekker bezig en vol op updates aan het schrijven over mn gezonde levensstijl :) Iets kleins, de link naar Bloglovin’ (het blauw groene icoontje) brengt je naar de homepagina van Bloglovin’ :) Ik heb jullie inmiddels gevonden en gevolgd maar ik dacht misschien is het handig om te weten, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *