Insta diary 34

FitFriends! Alles goed met jullie? Hebben jullie ene fijne week gehad en lekker getraind? Helaas was onze week niet zo heel erg spannend door onze tentamens, maar we hebben toch weer lekker getraind en gegeten. Juist tijdens het studeren vinden wij sporten een super fijne afleiding, vinden jullie dat ook? Gelukkig heb ik (Merel) vandaag mijn laatste tentamen gehad en behalve een paper volgende week ben ik lekker vrij. Lizz is al eventjes vrij en hier gaan wij even lekker van profiteren samen.  Wij vertrekken namelijk alweer bijna naar Boedapest! Zoveel zin in:) Zijn jullie daar al eens geweest en hebben jullie misschien leuke tips voor ons? Let us know!

omslag insta

Vandaag hebben wij weer heerlijk samen onze benen getraind, toch wel onze favoriete workout. Met een elastiek hebben we wat nieuwe oefeningen uitgeprobeerd, we voelden onze bilspiertjes goed branden. Altijd leuk om wat nieuws te doen. Vorige week hadden wij ook een voorproefje van het foodfestival ‘The Taste of Holland’ in het wijncafe Lefebre in Utrecht. We hebben echt genoten, het was zo lekker en zo goed geregeld allemaal! We kunnen niet wachten tot het foodfestival begint, dan gaan we ook zeker even een kijkje nemen. Lijkt het je ook leuk om daar heen te gaan doe dan zeker even mee met onze winactie! Deze week stond ook het heerlijke recept van onze favoriete appelcake online. Als je hem nog niet geprobeerd hebt zeker even doen want hij is echt verrukkelijk, haha! Ohja, bij de Albertheijn hebben ze nu in de vriezer niuwe kant en klare pakjes met smoothies. Wat apartere varianten met bijvoorbeeld bietjes, avocado of boerenkool. Super handig! In Boedapest gaan Lizz en ik een video opnemen en wat vloggen. Vinden jullie onze vlogs leuk? Of kijken jullie liever naar workouts en recepten? We zijn heel erg benieuwd dus laat het ons zeker even in een reactie, via Facebook of via Instagram weten. Fijne week Fitfriends! Kick some asssssss!

fotooo

 

Merel de Goijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *