Win kaartjes voor het foodfestival ‘Taste of Holland’

Van 12 tot 14 februari is een een foodfestival ‘Taste of Holland’ in de Jaarbeurs in Utrecht. Verschillende meesterchefs, toprestaurants en lokale specialiteiten worden daar gepresenteerd. Je kan zelf aan de slag in een van de kookscholen of inspiratie op doen bij een van de theaters. Er is heel veel te zien,  doen en natuurlijk proeven! Taste of Holland is het eerste nationale foodfestival waar jij als bezoeker een reis door culinair Nederland maakt en kunt proeven wat ons kikkerlandje allemaal te bieden heeft.  Lijkt het jou leuk om erbij te zijn? Lees dan verder!

Schermafbeelding 2016-01-17 om 23.37.10

Wij mogen namelijk 2×2 kaartjes verloten voor dit leuke Foodfestival. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is ons te volgen op Instagram en een reactie te plaatsen onder de afbeelding van de winactie of een reactie onder dit artikel. Wij gaan donderdag naar een voorproefje van dit event en zijn erg benieuwd! Voor meer informatie kijk even op de website: http://www.tasteofholland.nl/nl-NL/Bezoeker.aspx .

 

 

Merel de Goijer

6 Comments

  1. Koken is mijn passie. Door gezond te koken ben ik 23 kilo afgevallen. Ik zou graag op de taste of Holland inspiratie op te doen.

  2. Samen met dochter Maria Bongers op ons dochter/moeder dagje. Maria en haar man zijn sportief en zij houden van de healty keuken en ik kook traditioneel met een eigen twist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *