Tip: flavourdrops

FullSizeRender (3)

Ik ben de laatste tijd helemaal verslaafd aan flavourdrops. Ik bestelde ze een keer bij Body & Fit om te proberen en onlangs heb ik er ook twee geprobeerd van My Protein. En geloof me: als fitgirl zijnde is dit echt een hebbedingetje! Heel simpel gezegd zijn het vloeibare smaakstoffen.

Deze flavourdrops kun je gebruiken in combinatie met supplementen, smoothies, yoghurt, kwark, bakmiddelen of zelfs water. Je hebt maar een paar druppels nodig voor een gewenste smaak. En het mooiste van alles: er zitten geen calorieën, suiker of vet in!

FullSizeRender (2)

Ik heb de flavourdrops van Body & Fit en My Protein geprobeerd. Die van Body & Fit zijn gemaakt van Stevia, maar ik moet zeggen dat ik die van My Protein toch fijner vind. Ze zijn wat natuurlijker van smaak en de verpakking is handiger: het flesje is knijpbaar en heeft een druppelsysteem. Ik heb de smaken Toffee en Chocolate Peanutbutter, maar er zijn nog veel meer smaken. Fruitig, siroopsmaak of zelfs witte chocolade. Echt aanraders!

Ik vind het lekker om een paar druppels door mijn kwark te doen, dan heb je echt kwark met een smaakje! Ik doe het ook wel eens door mijn pancake beslag, maar je kan het ook door andere baksels doen. En als je water wilt met een smaakje, dan kan het ook! Je kunt het dus voor meerdere doeleinden gebruiken. Ik ben fan! Je kunt ze hier voor €4,22 bestellen.

 

 

Lizzy van der Hofstad

2 Comments

  1. Chocolate Peanutbutter, klinkt zoooo goed! Wel vraagje: ik gebruik de druppels van Body & fit door mijn havermout heen, maar merk dat ik er giga veel van nodig heb voordat er ook maar een klein beetje smaak aankomt. Lijkt me nog niet helemaal gezond.. Hoeveel doe jij er doorheen? :)

    • Jaa snap wat je bedoelt! Maar heb het idee dat die van My Protein ook veel geconcentreerder zijn! Ik gebruik bij B&F iig sowieso heel veel druppeltjes haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *