Tip: de sapjes van Sap.je

FullSizeRender (1)

Onlangs hebben we de groentensapjes van Sapje getest. Bij Sapje maken ze iedere dag verse sappen vol met groenten, fruit, specerijen en superfood, afkomstig van lokale leveranciers en 100% biologisch gecertificeerd. De sapjes bevatten nooit meer dan 30% fruit om te voorkomen dat je niet teveel fruitsuikers binnenkrijgt. Je kunt een detoxkuur nemen of gewoon losse sapjes bestellen. Wij hebben een aantal van deze sapjes ontvangen om ze te mogen testen!

FullSizeRender

De detoxkuur is ervoor bedoeld om je lichaam te ontgiften en voeden met veel biologische groenten. Zodat je lichaam tot rust kan komen, resetten en opladen. Wel heel interessant! Wij hebben dus de losse sapjes getest en zijn daar ook erg over te spreken. De combinaties zijn goed bedacht en ook echt lekker van smaak. Er zitten superveel groenten in, dus het zijn geen megazoete sapjes. Maar de smaak is daarom juist erg goed, want je hebt echt niet door dat je gewoon bijna zo’n 400 gram groenten naar binnen drinkt.

De sapjes hebben verschillende namen: Detox, Energy, Fresh, Sunny, Recharge, Power, Boost, Recover en Seasons. Dus dat is een sapje met groenten en fruit van het seizoen. Super leuk!

FullSizeRender (2)

Het leuke is ook dat alles biologisch is. Ze proberen bij Sapje dan ook zo duurzaam mogelijk te werken. Ze bezorgen alles met een elektrische bakfiets, de flesjes zijn gemaakt van glas en worden hergebruikt en zelfs het postermateriaal is van gerecycled papier gemaakt. De sapjes worden bezorgd in Amsterdam en Amstelveen, maar ze zijn ook verkrijgbaar bij locaties zoals Ron Blauw, De Bakkerswinkel, STACH, Bagels & Beans, DeLaMar theater en andere toffe plekken in Amsterdam. Echt een aanrader!

Kijk voor meer informatie hier op de website van Sapje.

Lizzy van der Hofstad

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *