Hotspot: Kimmade in Utrecht

Deze week was ik op zoek naar wat lekkers te eten in de stad. Ik ga vaak naar dezelfde tentjes, maar het leek me leuk om wat nieuws uit te proberen. Ik ben dol op Oosters eten en via internet stuitte ik op Kimmade: een piepklein Vietnamees restaurantje op de Mariastraat in Utrecht.

FullSizeRender (3)

Ze hebben er verschillende soorten gerechten: springrolls, broodjes, rijst en noodles. Dit met vlees, kip of vis. Ik ging voor de springrolls met garnaal en varkensvlees en ik nam een rijstgerecht met beef en saté. Lekkere groentes erbij, goed gekruid…. Echt heerlijk! De porties zijn niet super groot maar voor mij was het voldoende. Ook is het er niet duur. Naast dat je het daar kunt opeten kun je het eten ook allemaal meenemen.

FullSizeRender (4)

Ik heb er in ieder geval heerlijk gegeten en ik kom er zeker nog eens terug om andere dingen van de kaart te proberen. Wat dacht je van beef noodlesoep, een Vietnamese pannenkoek of de gefrituurde springrolls? Yum! Check voor meer informatie de website.

Mariastraat 2 in Utrecht

Lizzy van der Hofstad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *