Ik ben echt een curry fan. Toen ik de nieuwe linzencurry van HAK zag was ik dan ook mega benieuwd hoe deze smaakte. Ik heb er extra groenten en zoete aardappel aan toegevoegd en ik vond hem zo lekker dat hij zeker het delen waard is!
Wat heb je nodig? (4 personen)
-2 zakken linzencurry van HAK
-1 blik tomatenstukjes
-400 gram zoete aardappel
-1 zak spinazie
-2 tomaten
-1 ui
-3 tenen knoflook
-Griekse yighurt
-Eventueel koriander
-Eventueel naanbrood of pappadums
Hoe maak je het?
1. Schil doe zoete aardappel en snijd deze in kleine blokjes. Fruit de aardappel vervolgens 5 minuten in een wokpan en snijd ondertussen de ui en de knoflook fijn. Voeg deze vervolgens aan de zoete aardappel toe en fruit deze nog een paar minuutjes mee.
2. Voeg vervolgens de tomatenblokjes en de tomaten toe met 300 milliliter water. Laat dit ongeveer 10 minuten garen.
(3.) Bereid het naanbrood of de pappadums ondertussen.
4. Voeg de linzencurry en de spinazie toe en warm deze mee op.
5. Serveer de curry met wat Griekse yoghurt met eventueel wat koriander (en eventueel de naans of de pappadums).
Smakelijk!