Skinny cheesecake á la Meet Your Macro’s

Ik heb dit net gemaakt en ben zo enthousiast dat ik het wel met jullie moet delen. Het is een gezonde cheesecake vol met eiwitten en de credits gaan volledig naar Meet Your Macro’s. Ik ken het recept via Souroush, een vriend van me. Het is een heerlijk tussendoortje/dessert. Het smaakt super zoet en ik vind het echt mega lekker. Het is super makkelijk te maken en ik denk dat ik deze nog vaak ga maken, wellicht met verschil in variatie. Het recept is dus van Meet Your Macro’s (wat een heldin) en ik gebruik net wat andere dingen en heb de portie verdubbeld. Want sharing is caring!

Processed with VSCO with a5 preset

Ingrediënten

  • 40 gr whey ik heb de Creamy Coconut gebruikt van Body&Fit shop
  • 200 gr Lindahl’s Kvarg frambozensmaak
  • 2 eieren
  • 20 gr Dr Oetker puddingpoeder vanillesmaak
  • 100 ml ongezoete amandelmelk
  • 100 gr bosbessen
  • snufje zout
  • bakspray

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Het is super easy: Verwarm de oven voor op 180 graden, doe in een kom alle ingrediënten op de bosbessen na, meng het tot een egaal beslag en giet het in een ingevet schaaltje/cakevorm. Ik had alleen een grote cakevorm, maar alles is mogelijk. Eventjes aftoppen met de bosbessen en het kan 20 minuten de oven in. Yummie!

Mocht je benieuwd zijn naar het originele recept, check hem hier.

 

 

Lizzy van der Hofstad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *