Review: Protein-6 Pancakes

Processed with VSCO with hb2 preset

Ik begin de zondag het liefste met een lekker en stevig ontbijtje. Dat is dan ook wat ik vandaag deed. Ik besloot de Protein-6 Pancakes mix van Bodylab te proberen. Deze heb ik al een tijdje liggen maar had ik nog steeds niet gebruikt. What a shame! Ik was erg benieuwd, want bij deze mix hoef je alleen maar water toe te voegen. Hierdoor is het product laag in koolhydraten, en heel hoog in eiwitten. Maar smaakt het dan niet naar cement?

De Protein-6 Pancakes mix komt in een flinke verpakking die makkelijk afsluitbaar is. Om de pannenkoekjes te maken hoefde ik alleen twee schepjes te mixen met 120ml water. Daarna kon het bakken beginnen! Wat me meteen opviel is dat het heel makkelijk is om te bakken, je krijgt eenvoudig egale pannenkoeken. Ik heb wat kleintjes gemaakt en deze geserveerd met wat banaan, pindakaas, honing en kaneel. Lekker dat ’t was!

Processed with VSCO with hb2 preset

Het is super makkelijk te bereiden en heeft een zachte, zoete bananensmaak. Niet echt chemisch en het smaakt zeker niet naar cement. Dit product schijnt een populair product te zijn van Bodylab en dat kan ik wel begrijpen. Het is een hele makkelijke manier om veel eiwitten binnen te krijgen. Per 100 gram zit er namelijk 56 gram eiwit in en 29 gram koolhydraten. De prijs valt ook mee, je betaalt €13,90 voor 1kg en geloof me: daar kun je een hoop pannenkoeken voor bakken.

Bij de pancakes maakte ik nog een makkelijke smoothie van een halve banaan, sojamelk en wat bevroren rood fruit. Zo kan je er echt tegenaan!

 

Lizzy van der Hofstad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *