About

Leuk dat je op onze blog kijkt en dat je meer over ons wilt weten. We stellen onszelf natuurlijk graag even voor zodat je weet wie er precies achter deze blog zitten.

Merel

Ik ben Merel, 20 jaar en ik woon in Utrecht. Ik zit nu in het derde jaar van mijn studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit. Naast mijn studie houd ik van leuke dingen doen met vriendinnen, festivals, fashion, lekker (en gezond) eten en natuurlijk van sporten. Mijn gezonde levensstijl is eigenlijk met de paplepel naar binnen gegoten. Mijn ouders zijn altijd veel bezig geweest met gezonde/pure voeding en daarnaast is mijn vader een echte sportman. Als kind heb ik altijd al veel gesport. Tot een paar jaar geleden heb ik gehockeyd en daarnaast ben ik gaan fitnessen. Toen ik naar Utrecht verhuisde had ik in het begin niet meteen een kamer en moest ik veel op en neer reizen. Hockeyen in Utrecht was dus nog niet echt mogelijk. Daarom ging ik ‘full-time’ fitnessen. Ik deed vooral veel cardio en groepslessen, maar op een gegeven moment raakte mijn lichaam hieraan gewend. Ik was toe aan iets nieuws: krachttraining. Daarom ben ik toen langzaam mijn vaste cardio regiem gaan combineren met wat krachttraining. Sinds een halfjaar ben ik echt serieus bezig met krachttraining.  Ik doe ook nog wat cardio, maar veel minder dan vroeger. Het resultaat hiervan is dat ik meer spiermassa heb gekregen en door de combinatie van krachttraining en cardio voel ik me top fit!

Lizzy

Mijn naam is Lizzy, ik ben 20 jaar en ik woon in Utrecht. Ik studeer commerciële economie aan de Hogeschool Utrecht en ik blog ook voor OurFavourites.nl. In het dagelijks leven houd ik me bezig met bloggen, mode, ik ga graag naar festivals en ik breng natuurlijk de nodige uurtjes door in de sportschool. Ik ben niet mijn hele leven bezig geweest met gezond leven en veel sporten, dit is eigenlijk pas sinds september 2014. In 2013 was de ziekte van Hodgkin bij mij geconstateerd en door chemotherapie was ik een beetje aangekomen en zat ik niet lekker in mijn vel. Dat wilde ik anders! Toen ik beter werd, heb ik het sporten langzaam aan opgebouwd en sindsdien ben ik niet meer uit de sportschool weg te slaan. Vooral krachttraining vind ik leuk om te doen. Ik voel me nu fitter dan ooit!

Wil je meer over ons weten? Neem contact op via bestfitfriendsnl@gmail.com!

One Comment

  1. Hey ik wil ook een blog beginnen, maar twee vraagjes! Verdienen jullie ook geld hiermee en welk programma hebben jullie gebruikt voor het makrn van deze site? Alvast bedankt!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *